kolmapäev, 6. november 2013

Razorpedia poolt tehtud vahetusterade hinna uuring

 Järjest rohkem inimesi maailmas lähevad mitmeteraliste raseerijate pealt üle DE raseerijate ning habemenugade peale, kuna ziletiterade hind on üks soodsamaid ning habemenuga annab veelgi suurema eelise soodsamaks raseerimiseks.

 

 Arvesse on võetud keskmise mehe raseerimist kogu maailmas ja see on 365 päeva aastas igal hommikul.

  Ühekordsed raseerijad on küll soodsad, kuid neid kulub väga palju, kuna läheva nüriks suhteliselt ruttu.

  Gillette, teada tuntud ja väga kvaliteetne toode, kuid Gillette Fusion Proglide on üks kallimaid laiatarbe raseerimisterasid kogu maailmas.

 DORCO. Dorco raseerimisterasid kasutame ka meie (Raz*War) peale selle veel PACE USA-s ja kurikuulus dollarshaveclub.com. Dorco ongi rohkem levinud USA-s kuna terasid toodab nende kodumaal asuv Personna tehas.

  DE raseerija mis kasutab siis tavalisi zilette on üks soodsamaid. Nagu näha kulub neile suhteliselt vähe raha. On tootevalikus ka meie E-poes http://raz-war.ee/raseerijad-ja-terad/DE-razor

  Ja muidugi viimane on habemenuga, kuid võin kinnitada, et selle kasutusmugavus pole just teab mis hea. Harjumine võtab aega kõvasti ning nagu ütles mulle üks meie püsiklient kes üritas sellega raseerimist selgeks saada " et on olemas mitmeid muid viise enesetapuks, see ei pea olema habemenuga" ja sinnapaika see jäigi.

  DORCO terad on vaieldamatult kõige soodsamad mitmeteralised. Jah on olemas igasugu Hiina kraami aga neid võib võrrelda ühekordsete raseerijatega.

 Sinnkohal on jällegi mõttekoht, kui palju kulutad Sina aastas raseerimisteradele ning kui palju võiksid Sa kokku hoida ?

  Uued raseerimisterad koos raseerijaga võivad olla juba homme Sinu valitud pakiautomaadis. Lisaks anname oma raseerijatele 1 kuu jooksul 100% raha tagasi garantii. Täpsemalt meie kodulehel www.raz-war.ee


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar