teisipäev, 28. jaanuar 2014

Mees, aja habet!

  Valus teema, olen saanud tagasisidet mis krd raseerimisest ja kokkuhoiust Sa räägid, kasvata habet ja kokkuhoid missugune! Õige, ei vaidle vastu, kokkuhoidu on kõvasti. Me ei räägi siin 3 päevasest habemest vaid inimestest kes kasvatavadki pika habeme!



  Okey, vaatame nüüd asja veidikene teise nurga alt ja tekitaks kõigis naispooltes küsimuse: Kui paljudele meeldib, et meestel on pikk habe, või kui, siis kui pikk oleks veel normaalne taluvus, või tõesti meeldivad sellised mehed nagu ala filmist JUMANJI ??

  Gillette tegi mõned ajad tagasi turuuuringu MIDA NAISED TAHAVAD! Siin nende uuringust lähtuv tabel.


 Kanadas küsiti naistelt kas neile meeldib habemega või habemeta mehed ning tulemused olid: 44% meeldis kuni 3 päevane habe ja 56% meeldis täiesti ilma habemeta mees. Mehed kes enda eest hoolitsevad on hoolitsevad ka oma kaaslaste ning pere puhul . Loomulikult on erandeid, ei vaidle vastu, et ka habemega mehed võivad olla hoolsad, kuid nad ei suuda ilmselt jätta naistele sedavõrd head muljet, või mis?

 66% naistest meeldib, kui esimesel kohtamisel mehega on mees hoolitsetud ning vaeva näinud enda välimuse puhul, kaasarvatud habeme ning kehakarvade piiramisel! Mõtlemapanev?

 Ainult 12% naistest läheb kohtama mehega kes pole käinud juuksuris ega ajanud habet.









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar