reede, 12. aprill 2013

NAISTELE- Jalgade raseerimine.

Mhm, ei saa just öelda, et praktikas seda väga palju kasutanud olen, kuid teoorias võin õpetussõnu ju ikka jagada kallid vastassugupoole esindajad  :-)


Jalgade Raseerimine

  Kui jalgu raseerides esineb pärast punetust, sisselõikeid või sälkusid, on see märgiks, et su raseerimistehnika on vale !

  Jalgu võib raseerida nii vastukarva kui ka karvakasvuga samas suunas. Erinevus on selles, et vastukarva raseerides saavutate siledama tulemuse. Kõige parem on vastukarva raseerides alustada pahkluu juurest ja liikuda raseerijaga mööda jalga ülespoole.

  Raseeri kindlasti peale dušši või vannis käimist. Nii on nahal ja karvadel olnud aega muutuda piisavalt pehmemekas ning raseerimine on vähem ärritav.

  • Vesi peaks olema piisavalt soe-mitte külm ja mitte liiga kuum, sest liiga kuum vesi võib nahka kuivatada.
  • Kanna nahale raseerimisvahendit (seep, geel, kreem, vaht)
  • Raseeri, puhasta raseerijat tihedalt.
  • Loputa raseerimisjäägid nahalt
  • Kanna kehale niisutavaid kreeme, after shave geeli või õli, mis muudab naha pehmemaks.
   Iga kord kui raseerite, eemaldate ka nahalt õhukese kihi nahka. Kui raseerite tihedalt siis pole vaja kasutada raseeritaval pinnal naha koorijat. Kui kord nädala siis on soovitav enne raseerimist kasutada nahakoorijat, et eemaldada kuivanud nahk.

  Kas valida kreem või geel ? Geelid on tahkemad kui vahud, seega võimaldavad raseerijal libiseda üle naha ilma sisselõigeteta. Geel muudab karvad ka pehmemaks kui vaht. Kreemid on tehtud tihti niisutaja baasil ja muudavad naha niiskeamaks.

  Millist raseerijat kasutada ? Kindlasti kasutage raseerijat millel on E- vitamiini ja aloet sisaldavad niisutavad ribad, mis hooldavad nahka raseerimise ajal.

Raz*Wari toodetest sobivad mõlemid raseerijad nii El Che 


Kui ka 5-teraga raseerija El Fidel


  Mõlemid sisaldavad Aaloe määrderiba ning El Fidel lisaks ka E-vitamiiniga määrderiba.


   Millal tasuks raseerijat vahetada ? Loomulikult sõltub sellest kui tihti raseerid. Raseerijad oksüdeeruvad ning mida tihedamini raseerijat kasutate seda kauem püsib see terav. Vahetatavate teradega raseerijate kvaliteetsed raseerimisterad peaksid kestma vähemalt viis kasutuskorda. Kindel märk tera vahetamiseks on see, kui tera ei raseeri enam piisavalt lähedalt ning ärritab nahka (tekivad punetused vms...).

  Raz*War korraldas Saksamaal avaliku raseerimise mida saad vaadata allolevalt videolt:



Ning muidugi kuulus klipp Raz*War shavebook.com lehelt. Bastien raseerimas tüdruku jalga El Che 3-teraga raseerijaga.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar