teisipäev, 16. aprill 2013

Ühekordsed raseerijad VS korduvkasutatavad.

   Räägiks siis nüüd natukene mis siis tegelikult on vahet ühekordsel raseerijal ja koduvkasutataval?

Kindlasti olete kõik näinud ning mõned isegi kasutanud ühekordseid raseerijaid:





    Ning väga paljud kasutavad korduvkasutatavate teradega ning vahetatavate teradega raseerijaid:




   Üks mis on kindel on hind. Ükskõik kui soodsalt saad sa kätte korduvakasutatava raseerija ning selle vahetusterad siis ühekordsed raseerijad tulevad igal juhul soodsamad.

   Teine argument mis võib olla vägagi kaalutav on keskkond? Ühekordsete raseerijate tootmiseks saastatakse keskkonda kordades enam kui korduvkasutatavate. Tõsi praegu juba müüakse taaskasutatud materjalist tehtud ühekordseid raseerijaid, kuid nende tootmine saastab keskkonda siiski rohkem.

  Kvaliteet? Rääkige mida tahate, kuid ühekordsed raseerijad on palju halvema kvaliteediga kui vahetatavate teradega. Nad ummistuvad kergemini ning ärritavad nahka, lisaks ei saa nendega iial nii puhast ning nahalähedast karvaeemaldust kui vahetatavate teradega. Pärast kasutust lähevad nad paari päevaga juba roostetama ning siis on nendega raseerimine pea võimatu. Kiviaajal ajasid mehed habet terava kiviga, eelistaksin seda roostes raseerijale. Lisaks kehvale raseerimisele läheb nahka mustust ning halvimal juhul võib tekkida karvanääpsu põletik või karvad sisse kasvada.

 Alles hiljaaegu lugesin lugu noormehest kes lisaks habemeajamisele ajas ka kiilaks endal pead. Ning aastatepikkuse raseerimise järel oli ta jõudnud nahaarsti vastuvõtule kuna ta nahk nägi välja kohutavalt põletikuline täis vinne ja punne. Ning seda juba üle keha, kuigi ta raseeris ainult pead ning ajas habet. Probleem lahenes sellega, kui ta sõbrad nähes, et ta kasutab ühekordseid raseerijaid soovitasid talle 5-teraga korduvkasutatavat raseerijat. Pärast 3 nädalat oli ta nahk korras ning enam ei pidanud ta ka nii tihedalt raseerima, kuna uus 5-teraga raseerija lihtsalt lõikas nahale lähemalt. Pärast seda ütles noormees, et ta on eluaeg olnud kokkuhoidlik ning kasutanud ühekordseid raseerijaid kuna need olid soodsad, kuid enam ta kunagi seda viga ei tee. See kõik sõltub muidugi nahatüübist ning enamusega meist kindlasti midagi ei juhtugi, kuid milleks riskida?


Raz*War soovitab kasutada meie 5-teraga raseerijat El fidel

See raseerija ei jää alla tuntud Gillette Fusionile. Klientide tagasiside selle mõnenädalase müügi järel on vägagai üllatav. Üks meie kliente Priit Mägi firmast ABCOM väitis, et mingit vahet pole kas kasutad El fidel+ või Gillette Fusioni. Ainult Gillette terad on kolm korda kallimad kui El fidelil. Seega milleks maksta rohkem?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar