esmaspäev, 19. august 2013

Kuidas teha ise raseerimiskreemi?


  Raseerimiskreemi ise teha on tegelikult väga lihtne. Kasulik on teha ise tooteid. Tead  täpselt mida need sisaldavad, nii ei teki allergiat ning puudub igasugune kemikaalide lõhn. Üldjuhul on ise tehes hind isegi soodsam ning toode kvaliteetsem kui poes müüdaval kreemil.

  
  See on imelihtne kolme koostisosaga hästi vahutav kreem just meestele kellel on tundlik nahk. Puuduvad kemikaalid, lõhnaained mille tagajärjel valmib puhas naturaalne habemeajamiskreem. Kookosõli ja Sheavõi toidavad nahka ning oliiviõli toimib kui palsam, mis kaitseb samaaegselt nahka. See kooslus jätab naha superpehmeks ning niisutatuks mitmeks päevaks.

MIDA TE SELLEKS VAJATE:

Coconut Oil



 

  Otsides kookosõli soovitame valida 100% Extra Virgin kookosõli. Nii on kindel, et ei ole lisatud kemikaale ning toode on looduslik. Orgaaniline kookosõli on nahale tegelikult imeravim. Soovitame seda kasutada igapäevaselt kõikidele nahatüüpidele. See vähendab aknet ja arme, niisutab nahka ning annab täiendava antibakteriaalse toime.

Shea Butter

  
  Shea Või on ka niisutav ning pakub koos kookosõliga raviva toime. Või sisaldab palju rasvhappeid ning kollageeni. Just viimane koostisosa on see mis aitab hoida naha noorusliku ning pidurdada vananemist.

Extra Virgin Olive Oil

  Külmpressitud oliiviõli ei ole mitte ainult tähtis köögis vaid ka nahaallergia ravil, lisaks niisutab ja kaitseb nahka. Neid kolme koostiosa on vaja koduseks raseerimiskreemi tegemiseks.

Koduse kreemi tegemine.

Mõõtke välja sobivad kogused, segage kokku, et luua kohev mass. See võtab aega vaid mõned minutid.


  Klopi ained kokku kahvli või vispliga. Kui võimalik siis kasuta miksrit, et saada veelgi parem vaht. 


  Kreemi valmimisest saad aru koheva vahu tekkimisel. See on sama kvaliteetne kui kallites butiikides müüdav habemeajamiskreem, kuid maksab vaid veerandi nende hinnast!  Kuna omatehtud kreem sisaldab looduslike komponente siis kõige parem on seda säilitada külmikus õhukindlas ning  külmiku jaoks spetsisaalselt loodud anumas. Nii püsib vaht kohev ning kasutusvalmis.

Omatehtud kreemi kasutamine:

  Kaustamine on nii nagu habemeajamiskreemiga ikka. Ajad pintsliga vahule ja kannad raseeritavale pinnale. Olen täiesti veendunud, et märked paremaid raseerimisomadusi esimesel kasutuskorral. Kuna kreem on värske siis tunned ennast nagu uuena sündinud!









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar