esmaspäev, 7. oktoober 2013

Kas mehed peaks raseerima jalgu?

  Mis Te arvate kas oleks normaalne, kui Teie mees hakkaks jalgu raseerima? Sellest on saamas järjest populaarseimaid trende!







 Kõik on alguse saanud ikka ja jälle staaride poolt kellel on vaja teha ju moekat catwalki, kui lühikeste pükstega ringi käia, arvates, et nende tumedad või punased karvamassid või üksikut tuustakad tekitavad kindlasti ülimat piinlikust. Ilusalongid märgivad, et järjest rohkem mehi käib igal kuul vahatamas või laseriga epileerimas oma jalgu? Need on mehed kes teevad seda avalikult, kuid kui on palju neid kes teevad seda kodus omal käel? Jah eranditult sportlastest võib aru saada kuid kas tõesti on need karvased jalad nii piinlikust tekitavad?


  Ian kes elab Darlingtonis räägib,et see on saanud juba harjumuseks tema nooruspõlvest peale. Tal on punased juuksed ja nagu ikka mõnitati teda tema punaste juuste pärast ja nii hakkaski ta oma jalgadelt ka karvu raseerima millest ajapikku on saanud lihtsalt harjumuslik kohustus.

  Poksijad, ujujad rattasportlased kõigile on see täiesti normaalne nähtus habemeajamisega üle käia ka oma reied ja sääred. See on ka hügieeni koha pealt hea, kuna karvad hoiavad endas väga palju saasta.

  Paljud kindlasti ei pane tähelegi meeste raseeritud jalgu ning esmane mõte on, et ju siis ongi väikese karvakasvuga mis võib olla täiesti tõene.

  Isiklikult arvan, et kellele meeldib ja see sobib siis miks mitte, kui antud tegevus parandab Sinu enesetunnet ning tunned ennast hästi, jätkake. Ei erine mehed naistest midagi :-)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar