reede, 4. oktoober 2013

NIVEA raseerimiskreemi test.

  Võtsin ette järgmise raseerimiskreemi kaubandusvõrgust ning loomulikult kasutades säästureziimi. Nii saab kindla ülevaate odavfirmade tegelikust kvaliteedist. Hind oli miskit 2,50€

  Kui vene tootega mis maksis 1,50€ võis kokkuvõttes rahule jääda siis selle tootega päris nii ei läinud. Hea näide halva ja hea raseerimiskreemi vahel. Kasutasin kõiki samasid võtteid mis eelmise Evelini kreemiga.

  Algus oli paljutõotav. Hea lõhn, meeldivat natuke hõbedast värvi, vaht tekkis kiirelt ning näeole pannes oli väga meeldiv tunne. Ja siis hakkas hullem pool. Ilmselt on kreem liialt tihe, kuna terad ei lähe sellest lihtsalt läbi. Pead raseerijale suruma ning mitmekordselt tõmbama et saaks koha puhtaks, lisaks ummistas kreem, jah just kreem raseerija terad ära ning edasi ei toimunud midagi enne kui oli puhtaks loputatud. Lisaks jätkus ebameeldiv üllatus juba mõne minuti möödudes. Nimelt hakkas kreem näole ära kuivama ning muutus praguliseks nagu aafrika savann, pärast seda muutus raseerimine sisuliselt võimatuks. Ok, ok pesin maha panin rohkem vett lootes, et ehk oli materjal liiga kuiv saanud, pintsliga vahule ja uuesti peale, siis enam ära ei kuivanud  kuid kiht jäi nii õhuke, et tekitas kaelale korraliku punetuse ja ärrituse. Isiklikult väga pettunud ning sain aru miks on seepi kasutada hea. Isegi kui seebivaht tuleb liialt seebine või vähe seebine, ei tekita see kunagi sellist olukorda nagu selle kreemiga. Kui olen suurema hulga ära testinud siis ilmselt jagan lugejate ja facebooki kasutajate vahel tasuta laiali, äkki kellelegi sobib? Niisama korra kasutatud asja ära visata ka ei tahaks :-)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar