pühapäev, 22. september 2013

El Fidel NEO vs El Fidel+

  Vähem kui aasta jooksul on saanud meie kõige parem raseerija omale 2 uuendust. Meil on au öelda, et oleme jõudnud sinna kuhu oleme soovinud. Meie 5 teraga raseerija on sama hea, kui meie suurima konkurendi oma. See ei tähenda muidugi seda, et ülejäänud raseerijad võib nüüd minema visata. Minu eriline lemmik on siiani El Che 3 teraga raseerija mis tõi meile 5a tagasi mitmeid auhindu.

 (Original) El Fidel- Väga hea Premium klassi raseerija kuid pea oli liiga suur, raske oli raseerida suunurkadest ning nina alt. Lisa trimmer tera oli väga tõhus  ja terav kuid mõnevõrra ohtlik.


El Fidel+ - Tegime raseerija pea väiksemaks mis parandas oluliselt ligipääsetavust. Kuid raseerimine läks mõnevõrra kehvemaks, ei tee korralikult puhtaks esimesel korral, peab tõmbama mitu korda. Trimmer tera oli liialt terav.


El Fidel NEO - Raseerija mis on parim parimate seas. Tunnistatud üheks maailma parimaks 5 teraga raseerijaks. Eemaldab kõik karvad ühe tõmbega. Terapea on piisava suurusega, trimmer tera töötab perfektselt, lisana ka uus käepide.


Peamised erinevused El fidel+ ja El Fidel NEO vahel on järgmised 7palli skaalas.

                                        El Fidel NEO                                  El Fidel +
 Välimus                               5,78                                              5,09                        
Nahalähedalt raseerimine      5,71                                              4,80
Terade pea                          6,03                                              5,66
Ei ärrita nahka                      5,94                                              6,48

Nagu näete nahalähedasel raseerimisel on päris suur vahe!

   El Fidel NEO on üks parimaid valikuid meie raseerijatest mis siiani olnud ning nagu turuuuringud kinnitavad on see ka üks maailma parimaid raseerijaid.

  Aga viimast kinnitust ootan ma kindlast Teilt kallid ostjad. Palume kindlasti kommentaare, mis Teile meeldis või mis mitte. Millised peaksid olema järgmised sammud?

  Paljud meie fännid ning kliendid on öelnud, et me oleme peaaegu täiuslik raseerimisbränd maailmas. Kas see pole mitte imetore.

Lets s(h)ave the world
Pierre De Nayer
Raz*War Asutaja

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar