neljapäev, 5. september 2013

Et Sinu raseerimisterad kestaksid kauem!

  
   Raseerimisterade iga saab pikendada mõnevõrra, kui jälgida mõningaid lihtsaid näpunäiteid. Sääst ei pruugi olla just väga suur, kui saad ühe teraga 1-2 korda rohkem raseerida.

  Pärast raseerimist puhasta ja kuivata terad. Just nimelt puhasta, ainult loputamisest ei piisa. Vaata, et terad oleks puhtad karvadest ning pärast puhastamist kuivata. Rätikuga on seda suhteliselt keeruline teha, kuna väga raske on igalepoole ligi pääseda. Selleks on üks hea nipp, pista tera korraks viinaga täidetud klaasi (parem on piiritus). Alkohol tõrjub vee, desinfitseerib terad ning hiljem aurustub, mille tulemusena on Teil täiesti kuivad terad. Teine variant on, kui Teil on vannitoas puhuriga kättekuivati. Kolmas ning kõige lihtsam viis on jätta raseerija koos teraga kappi püsti, nii valgub sealt vesi ruttu välja. Kui hoiate oma raseerijat dušširuumis siis kindlasti paigutage see nii, et ei puutuks kokku veega. Kui jätate terad niiskeks, hakkab koheselt peale oksüdeerumine. Silmaga pole seda küll näha, kuid tera nüristamiseks sellest piisab.

  Nagu ütlesin, see ei too küll erilist kokkuhoidu, võibolla 3-4 tera aastas, kuid see parandab oluliselt tera kvaliteeti Sinu järgmiseks raseerimisprotseduuriks. Puhas ning oksüdeerimisvaba tera lõikab tunduvalt paremini.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar