kolmapäev, 4. september 2013

Mehed panevad järjest rohkem rõhku ilutoodetele.

   Maailm muutub nii ka mehed. Mehed on hakanud suurt rõhku panema enda eest hoolitsemisele ning välimusele. Kui 10-20a tagasi ütles mees selle peale mõtetu raha raiskamine kui naine peegli ees ennast ülesse lõi, siis nüüd on maailm totaalselt muutunud. Jah enamus mehi kindlasti pidasid piisavaks ilurituaaliks habeme ajamist ning juuksuris käimist, kuid paljude jaoks polnud seegi oluline.


   Nüüdseks käiakse juuksuris veel lisaks kulme piiramas ja värvimas. Habemeajamisele on lisandunud kaenlaaluste raseerimine, raseeritakse jalgu, selga ning loomulikult kõike mis asub allapoole vööd bokserites. See kõik on saanud mehe jaoks oluliseks rituaaliks ning võib öelda, et mõnikord läheb mehel enda korda sättimiseks rohkem aega kui naisel. Nüüd Teil tekkis kindlasti kohe mõte, et jah see kõik on Gayde pärusmaa, kuid Te eksite, need ilurituaalid on populaarsed heteromeestele.

David Beckham





Simon Cowel

    Mehed on hakanud enda eest hoolitsema ikka väikese peibutamise mõttega, et vastasugupoolele hea ja ahvatlev välja näha. Sama kehtib loomade puhul, isased on alati ilusamad kui emased. Ning muidugi äriklassi inimeste ning staaride puhul. Järjest rohkem on hakatud rõhku panema nahahooldusele, nahakoorimisele ning lõhnadele. Nii kummaline kui see ka ei tundu, võtavad paljud mehed oma ilutootekoti kaasa ka kodust väljudes tööle ning reisides.

  Lõhnad on väga olulised, mis aitavad lõõgastuda kas hommikul või pärast rasket tööpäeva. Populaarsemad ning kindlapeale minek on tsitrus ja mint. Kehakooriijate puhul looduslik sandlipuu, mis on rahustava toimega. Lavendel on teine suurepärane valik, suurepärane aroom ning lõõgastab lihaseid. Samuti ei tohiks olla maššaaz ühelegi endast lugupidavale mehele võõras nähtus.

 Niiet tänapäeval mehed valivad ja otsivad ilutooteid vägagi hoolega. Et oleks neile sobiva lõhnaga, sobiks nahatüübiga jne... Meestest on saama tõelised härrasmehed!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar