esmaspäev, 30. september 2013

Miks osta Raz*War tooteid?

 Oleme algusest saadik tahtnud teha asju teistmoodi. Erineda "BigRazCo" millegi väga erilisega. Teadsime alguses kohe, et raseerimisterade hind on ning läheb lõhki ning saab saatuslikuks paljudele korporatsioonidele, seega oli ja on meie moto hoida normaalset taskukohast hinda. See on ka üks põhjustest miks Te ei saa meie tooteid osta supermarketitest, sest nende marginaal on 40-50% ning see kergitaks hinnad tarbija jaoks kõrgeks. Me ei soovi pakkuda tooteid röövellike hindadega.

  Et tarbija jaoks oleks raseerimisterad veelgi soodsamad, töötasime välja püsikliendiprogrammi see annab võimaluse osta endale vahetusterad terveks aastaks veelgi soodsamalt. Ei Gillette ega Wilkinson taha kuuldagi sellisest süsteemist vaid haukavad tarbija rahakottidest miljardeid. Üks osa miks muutus viimase El fideli uuendusega ka raseerija käepide, oli see, et Gillette ründas Personna tehast USA -s. Väidetavalt olla meie El Fidel liialt sarnane nende Fusionile ning soovivad keelata tootmise. See näitab ilmselgelt, et suur vend on tõeliselt närvis ning tunneb ka väikestes tegijates hirmu. Õigustatult kah, küsida 16-20€ 4 tera eest on röövimine kõigi silme all ja veel legaalselt!

  Oleme turule tulnud nelja erineva raseerijaga El Che mis on siiani minu eriline lemmik ning tõi meile Bizz Starters Awards auhinna 2010a. Black ED (disaini erimudel). Kõige populaarsem  5 teraga El Fidel mis on saanud kolm korda uuendusi ning on lõpuks tagasiside põhjal üks parimaid maailmas. Viimaseks raseerimisgurmaanide ning Isade, Vanaisade aegne populaarne DE raseerija El Cid (selle raseerija tüübi lõi ning sai sellega kuulsaks Gillette 1904a.). Viimane on kingitusena tõeline väärtus. Ärge unustage, isadepäev pole kaugel.

Keep On Shaving
Raz*War Team

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar