teisipäev, 24. september 2013

Pea raseerimine.

  Ei kujutagi ette, kas kiilaks ajamine on moodne või mitte, igaljuhul on neil meestel eelised. Esiteks ei pea käima juuksuris, šampooni juustepesuks ei kulu ning mõningate ametite puhul on see lausa suur eelis kui juukseid pole. Pea raseerimine pole kahjuks kaugeltki sama mis habeme ajamine. Esimesel kiilaksajamisel tuleks kindlasti pikemad karvad eemaldada kas kääride või juukselõikusmasinaga. Peanahk on palju karmim kui näonahk ning kui habemekarvad kasvavad sisse ükshaaval siis juuksed kasvavad sisse 4 ja rohkem ühte kohta. Seega on soovitav pärast raseerimist õhtul enne magaminekut kasutada peanahal koorijat ning õli või after shave, et pehmendada nahka.

  Kasutage kindlasti ainult alkoholivaba raseerimiskreemi, sest alkohol kuivatab nahka. Soovitav on kasutada oliiviõli või kookosõli baasil raseerimiskreeme. Ning loomulikult raseeriga nagu alati pärast dušši siis on poorid avatud.

  Vajutades kõvasti raseerijale ei anna Sulle paremat tulemust. Juuksed on tihedad ning raseerija ummistub koheselt. Tõmmake lühikeste kuni 2cm tõmmetega ning loputage raseerijat tihedalt. Kindlasti ei ole soovitav raseerida vastukarva.

 Killaspead peaksid kindlasti kaitsma oma peanahka päikese eest kasutades 30 või kõrgema UV faktoriga päevituskreeme. Väga suur oht peanahk kärssama ajada.

PS: Kuna ise kiilaks ei aja siis ootaks ajajatelt kommentaare artikli alla. Need võivad testelegi väga kasulikuks osutuda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar